Forside
SRCM`S VÅRTUR TIL FYRESDAL 2017 | Utskrift |
Skrevet av Andre Andersen   
20160925_141413.jpeg
 
Klubben har leid flyplass, tårn og hangar fra onsdag 24.05 til søndag 28.05, som i fjor høst. De første reiser oppover på onsdags kvelden, da det er hellig på torsdag, og får 4,5 dager med asfalt under hjulene.
 
Dealen med kommune er at vi betaler 50,00 kroner pr.mann pr.døgn for alle faseliteter. Dette finner vi selv ut av på søndagen. og klubben sender betaling for antall som er tilstede gjennom helga. Overnatting vil foregå ved at noen ligger i tårnet, hangar, telt eller campingvogner/bobiler.  Ifjor laget vi felles middag på kvelden, er det interesse for det har Hans tilbytt seg å reise en tur til Danmark noen dager før avreise og "bunkre" til middag.
 
Fredag skal Norsk Bygdekino sende Pirats of the Caribbean på "driv in lerret " i depot kl. 22.30. Vi kan her få med oss den nyeste og fjerde filmen som har premiere i Norge 25.05! Normalt er der ca.200 tilstede ved disse "drive in kinokveldene".
 
Drikke og frokost/lunsj har hver mann med seg, vi har tilgang på kjøkken i kiosken, med kjøleskap og alle faseliteter. Søndag 28.05 har Vest Telemark modellflyklubb flytte sin "Åpen fly dag" , alle som er tilstede til søndagen er hjertelig velkommen til å fly hele dagen på stripa sammen med alle modellflygere.
 
Har du ikke mulighet til å være med på hele turen, er det fult mulig å ta en dagstur, kun ca. 2-2,5 t fra kysten. Vi ti som var oppe i Fyresdal ifjor høst fikk en helt fantastisk tur, meld dere på .
 
Vi ses i Fyresdal

Hilsen SRCM